vítame všetkých návštevníkov tejto stránky
welcome to this website

kontakt: sportinvest77@gmail.com
/English and Spanish accepted/


No matter how good you are, you're going to lose one-third of your games. No matter how bad you are you're going to win one-third of your games. It's the other third that makes the difference.


blog spustený 28.apríla 2008 / blog running since april 28th 2008



Friday 5 December 2008

NHL/Fri, Dec 5


ST.LOUIS BLUES-CALGARY FLAMES

Zraneniami sužovaný Bluesmani dnes privítajú Plamene z Calgary a určite ani jeden z tímov nečaká prechádzka ružovým sadom a ľahký zisk bodov.

Základné fakty môjho dnešného popisu sa týkajú jednak už spomenutých zranení na domácej strane, chýbajú: King, Johnson, Oshie, McDonald, Kariya a Hinote a druhým je skvelá bilancia Calgary proti tomuto súperovi, konkrétne: z posledných desiatich zápasov sa tešili až deväťkrát z víťazstva práve hráči Calgary.

Ďalšie dôležité fakty sú tieto:

Kapitán Flames Jerome Iginla v posledných dvoch dueloch proti Blues zaznamenal 3 góly a 4 asistencie a celkovo v kariére zaznamenal 17 gólov a 33 asistencií v 44 zápasoch proti tomuto dnešnému súperovi. Teda je jasne vidieť, že sa mu proti St.Louis veľmi darí a ako doterajší najproduktívnejší hráč svojho tímu by sa mal predviesť bodovo aj dnes.

Brankár Flames Mikka Kiprusoff má v zápasoch proti Bluesmanom určite podobne dobrý pocit ako Iginla, keďže v 11 zápasoch kariéry má bilanciu 10-0-1 a priemer inkasovaného gólu na zápas 1,97 a to sú výborné čísla.

Predpokladaný náprotivok Kiprusoffa by mal byť Manny Legace, ten proti Calgary bilanciou príliš neohuruje 4-5-0 a priemer inkasovaného gólu 2,79 je taktiež len kdesi v priemere.

Aj čo do oddychu majú pred dneškom navrch hostia, pretože posledný duel odohrali predvčerom, ale domáci sa vrátili domov po včerajšom zápase v Minnesote. Btw ani jednému z tímov posledný zápas nevyšiel a obaja utrpeli prehry.

Zhrnutie:

Ako je vidieť všetko vraví v prospech hostí, teda okrem jednej podstatnej veci a to tej, že Flames to nikdy nešlo vonku až tak dobre ako v domácom Pengrowth Saddledome. Tento fakt tak trochu brzdí moju myseľ a nedovolí mi ísť do tohto zápasu s nejakou prehnanou dôverou. Každopádne ak si to všetko zrátam na prstoch, tak Zranenia domácich + Iginlova úspešnosť proti Blues + Kiprusoffova úspešnosť proti Blues + Vzájomné zápasy jasne v prospech Flames a to celé iba mínus Domáce prostredie St.Louis.

Pre mňa sú štyri veci z piatich dostatočným dôvodom na to, aby som tento zápas skúsil za istú sumičku.

P.S. budem povďačný za akýkoľvek názor, kohokoľvek z vás na tento, ale aj na iné zápasy, gl
------------
TIP No.1

FLAMES

/DOXX/ 2,35

VKLAD 100€
-------------